En annan del av New York

En annan del av New York

Den här boken kommer du bara att älska! En 200 sidor tjock fotobok i coffetable-stil med bilder från underbara West Village, New Yorks mysigaste område.

West Village är en pittoresk och vacker stadsdel med låga hus, praktfulla fasader, majestätiska trappor och färgglada portar. Dessutom pryds många av gatorna av grönskande träd längs med sidorna vilket ger dem en otroligt charmig inramning. Samtliga bilder i boken är tagna med en mobiltelefon.

Boken är en perfekt gå-bort-present till någon som redan varit i New York eller som är på väg dit. ”En annan del av New York” är helt enkelt en bok långt från skyskrapor, Times Square, Frihetsgudinnan och Empire State Building. Och det finns inte en enda gul taxibil på bild i boken.

Boken innehåller även några kortare intervjuer, en karta, lite kul historia om olika gator, berättelser om intressanta byggnader såsom Manhattans smalaste hus, huset som stått tomt i över 20 år samt ett av områdets vackraste hus med svenska rötter… Och självklart en hel del tips på saker att se, göra och äta.

Anders Öhrmans bilder kommer att inspirera dig och väcka din nyfikenhet att besöka en plats på Manhattan som är långt från myllret, trängseln och tutande taxibilar.

Välkommen till stadsdelen West Village – En annan del av New York. Instagram www.instagram.com/another_part_of_newyork/

Köp En Annan del av New York från Bokus för 185 kr

Instagram

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.