bag-all Jennifer Jansch

bag all

Jennifer Jansch

Ägaren och skaparen av bag-all är svenska Jennifer Jansch, tre-barns mamma som har varit stylist i över 20 år. Jennifer designar och säljer återanvändbara tygpåsar som är perfekta för att organisera din packning, och ditt liv.

Varför flyttade du till New York?

Jag bodde i New York under större delen av 90-talet. När jag träffade min man flyttade jag tillbaka till Sverige i 10 år. Sedan flyttade tillbaka till New York med våra tre barn 2011. Anledningen var för att jag älskar New York! Det passar perfekt för min personlighet. Jag kan vara kreativ och vara mig 100% i New York.

Nämn 3 av dina favoritplatser i New York?

1. Nolita-området öster om Soho. Det är här jag har min butik. Jag gillar särskilt Mulberry Street, Mott Street och Elizabeth Street mellan Prince och Houston. Full med små oberoende butiker som min och bra restauranger.

2. Central Park när som helst på året!

3. Hudson River Park. En park som löper längs Hudsonfloden på västra sidan av Manhattan. Du kan gå, cykla eller springa.

Vad älskar du att göra i New York på fritiden?

Gå överallt. Vi äger inte en bil. Det finns alltid något fantastiskt att titta på!

Nämn något konstigt som du har upplevt i New York

Freaky väder. Ibland regnar det så mycket du skulle tro att någon kastade hinkar av vatten utanför byggnaderna. Jag har aldrig sett något liknande någon annanstans.

Vad tycker du bäst om New York?

Människorna. De flesta är bara så vänliga och glada!

Beskriv New York med 3 ord

Fantastiskt, spännande, coolt

bag-all, 219 Mott St, Nolita – www.bag-all.com

bag all drömfångareLäs Jennifers inspirerande bok Drömfångaren om entreprenörskap och att fånga sina drömmar.

Jennifer Jansch hade en dröm. Hon ville starta eget, bo i New York, och arbeta med något miljövänligt. Det fanns bara två små problem, hon hade ingen aning om vad exakt hon skulle göra och hur hon skulle göra det. Men på två korta år hade hon förverkligat drömmen.

Idag är hennes företag Bag-all en ”million dollar business”, med återförsäljare i 25 olika länder samt i de egna butikerna i New York och Stockholm.

I den här boken visar Jennifer steg för steg hur resan gick till, vi får ta del av de svårigheter hon mött på vägen, hur hon hanterat problemen och funnit lösningar som kanske inte alltid är de vanligaste, men alltid fungerande och kreativa.

Boken är rikt illustrerad och djupt personlig – en sådan bok som hon själv hade önskat när hon startade sin drömresa. En praktisk och inspirerande handbok för alla som har en dröm, och vill förverkliga den.

Köp Drömfångaren på Bokus

bag all bag allbag all bag allbag-all nyc

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.