Mitt New York

Mitt New York

Upplev New York som en riktig New York-bo!

New York ger dig upplevelser du aldrig glömmer! Vill du också äta förstklassiga tacos i East Village? Shoppa designerskor på Femte Avenyn? Eller sippa välskakade cocktails i Harlem?

Upplev staden som en riktig New York-bo med den färgstarka och inspirerande guiden Mitt New York. Svenska journalisten Mia Gahne visar dig vägen till alla guldkorn i denna världens bästa och mesta stad.

Mitt New York är dessutom fylld till brädden av nytagna färgfoton och charmiga illustrationer som ger en personlig och levande bild av staden. Boken ingår i den populära serien Karavan reseguider.

Köp Mitt New York på Bokus för 187 kr

Mitt New YorkMitt New YorkMitt New York

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Nämn några böcker om New York som du gärna läser. Som sann New York-älskare har jag alltid flera New York-böcker på nattduksbordet. Det är allt från guideböcker till fotoböcker eller romaner som utspelar sig i New York. Guideböckerna är givetvis lästa både på längden och tvären, fulla med noteringar och post it-lappar. Men notera, det är inte klassiska guideböcker jag menar där man ska beta av den ena sevärdheten efter den andra. Jag föredrar böcker som ger mer personliga och udda tips, gärna kring restauranger. Därför gillade jag Mia Gahnes bok ”Mitt New York”. […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.